Strona główna » Oferta » Okolicznościowe
Okolicznościowe
Imprezy okolicznościowe i uroczystości
Poszukujesz odpowiedniego miejsca na imprezy okolicznościowe lub uroczystości w okolicy Gdyni? Nasz zespół zajmie się tym w sposób profesjonalny. Klimatyczne i przytulne wnętrza, wyśmienita kuchnia oraz przyjazny personel, który zadba o obsługę na wysokim poziomie – to gwarantuje Restauracja Biancas. W naszym obiekcie zorganizujemy zarówno uroczystości rodzinne, takie jak chrzciny, wesela, komunie, jubileusze czy imieniny, a także imprezy firmowe m.in. konferencje, szkolenia, integracje, bankiety. Zawsze bierzemy pod uwagę oczekiwania naszego klienta i dopasowujemy ofertę do jego indywidualnych potrzeb.
Organizacja imprez okolicznościowych w Kosakowie koło Gdyni
Organizacja imprez okolicznościowych to wieloetapowe przedsięwzięcie. Aby uroczystość czy spotkanie integracyjne się udało, należy zaplanować bardzo wiele działań, takich jak catering, dekoracja sali czy oprawa muzyczna. Zorganizujemy dla Was wymarzony jubileusz lub inną imprezę okolicznościową. Zajmiemy się przygotowaniem odpowiedniej scenerii i zadbamy o dobrą atmosferę. Niezależnie od charakteru przyjęcia i ilości zaproszonych gości, dopilnujemy każdego szczegółu, tak by wystrój, menu i ewentualne atrakcje dodatkowe, stanowiły spójną całość. Jeśli w Twoich planach jest organizacja imprezy okolicznościowej, to zachęcamy do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszelkie pytania i wspólnie ustalimy szczegóły wydarzenia.
Sale bankietowe na małe i duże przyjęcia
W naszych salach bankietowych możemy zorganizować zarówno małe, jak także duże wydarzenia, takie jak: obiady rodzinne, imprezy urodzinowe i imieninowe, spotkania klasowe oraz wiele innych uroczystości! Przyjęcie organizujemy według wytycznych klienta, ale też sami możemy przejąć inicjatywę i zaplanować wszystkie detale. Wieloletnie doświadczenie pozwala nam na organizację najbardziej nietypowych imprez okolicznościowych. Nasz hotel znajduje się w Kosakowie. Jest to doskonałe położenie, które zapewnia zarówno świetny dojazd z Gdyni, Rewy oraz Redy, jak również bliskość morza. Dzięki temu, że restauracja wraz z salami bankietowymi mieści się w hotelu, to bez problemu możemy zorganizować nocleg dla gości podczas każdej organizowanej u nas imprezy okolicznościowej czy uroczystości.
Menu okolicznościowe
Menu wariant 1
160 zł /os
Szczegóły i wolne terminy pod nr. tel.
668 85 94 80
lub mailowo
Zupa
- ROSÓŁ PO KRÓLEWSKU Z MAKARONEM LUB ZUPA TYPU KREM
Danie główne
(zestaw 3 mięs podanych na półmiskach)
- ŻEBERKA W SOSIE BBQ
- PIECZEŃ WIEPRZOWA DUSZONA W SOSIE PIECZENIOWYM
- KOTLET BIANCAS FASZEROWANY GRZYBAMI, SEREM I CEBULĄ
- GOŁĄBKI Z DZIKA W SOSIE MYŚLIWSKIM
- KOTLET DE VOLAILLE
- PIERŚ Z KURACZAKA W SOSIE Z PODGRZYBKA
- INDYK OWINIĘTY BEKONEM W SOSIE IMBIROWO GRUSZKOWYM
- POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE GRZYBOWYM
- ROLADA Z SCHABU Z SZPINAKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM
Dodatki
(4 do wyboru)
- BUKIET SURÓWEK
- GORĄCE JARZYNKI
- ZIEMNIAKI GOTOWANE
- ZIEMNIAKI OPIEKANE W ZIOŁACH
- FRYTKI
Deser – ciasta domowe
(2 kawałki na osobę)
- MALINOWA CHMURKA
- SERNIK Z TOFFI
Owoce w cenie menu.
Napoje
- SOKI BEZ OGRANICZEŃ: POMARAŃCZ, JABŁKO, WODA MINERALNA
- KAWA, HERBATA-SERWOWANA W DZBANKACH BEZ OGRANICZE
Menu wariant 2
235 zł /os
Szczegóły i wolne terminy pod nr. tel.
668 85 94 80
lub mailowo
Zupa
- ROSÓŁ PO KRÓLEWSKU Z MAKARONEM LUB ZUPA TYPU KREM
Danie główne
(zestaw 3 mięs podanych na półmiskach, 2 kawałki na os.)
- ŻEBERKA W SOSIE BBQ
- PIECZEŃ WIEPRZOWA DUSZONA W SOSIE PIECZENIOWYM
- KOTLET BIANCAS FASZEROWANY GRZYBAMI, SEREM I CEBULĄ
- GOŁĄBKI Z DZIKA W SOSIE MYŚLIWSKIM
- DE VOLAJ
- POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE GRZYBOWYM
- PIERŚ Z KURCZAKA W SOSIE Z PODGRZYBKA
- INDYK OWINIĘTY BEKONEM W SOSIE IMBIROWO GRUSZOWYM
- ROLADA Z SCHABU Z SZPINAKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM
Dodatki
(4 do wyboru)
- BUKIET SURÓWEK
- GORĄCE JARZYNKI
- ZIEMNIAKI GOTOWANE
- ZIEMNIAKI OPIEKANE W ZIOŁACH
- FRYTKI
Deser – ciasta domowe
(2 kawałki na osobę)
- MALINOWA CHMURKA
- SERNIK Z TOFFI
Owoce w cenie menu
Kolacja
- BARSZCZ Z PASZTECIKIEM
Zimne przekąski
- INDYK FASZEROWANY PAPRYKĄ,
- ŁOSOŚ W GALARECIE
- SAŁATKA Z KURCZAKIEM,
- ROLMOPSY
- PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH
- DESKA SERÓW I PIECZYWKO,
Napoje
- SOKI BEZ OGRANICZEŃ : POMARAŃCZ JABŁKO, WODA MINERALNA
- KAWA, HERBATA-SERWOWANA W DZBANKACH BEZ OGRANICZEŃ
Menu wariant 3
195 zł/os
Obiad:
Zupa (1 do wyboru):
- Rosół po królewsku z makaronem
- (ewentualnie inna zupa do wyboru)
Danie główne (3 rodzaje mięsa – 2 kawałki na os. ):
- Żeberka w sosie BBQ
- Pieczeń wieprzowa duszona w sosie pieczeniowym
- Kotlet De volaile
- Pierś z kurczaka w sosie kurkowym
- Gołąbki z dzika w sosie myśliwskim
- Rolada z schabu z szpinakiem w sosie śmietanowym
- Indyk owinięty bekonem w sosie imbirowo gruszkowym
- Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Dodatki (4 do wyboru) :
- Bukiet surówek
- Gorące jarzynki
- Ziemniaki gotowane
- Ziemniaki opiekane w ziołach
- Frytki
Deser – Ciasto domowe: (2 kawałki na osobę)
- Malinowa chmurka
- Sernik z toffi
Na życzenie pyszne domowe ciasta i torty na każdą okazję.
Kolacja:
Barszcz czysty
Zimne przekąski: 3 na osobę
- Indyk faszerowany papryką, łosoś w galarecie
- Sałatka z kurczakiem, rolmopsy
- Półmisek mięs pieczonych
- Deska serów i pieczywo
Napoje:
- Soki do wyboru: pomarańczowy , jabłkowy , woda mineralna (bez ograniczeń)
- Kawa i herbata serwowana w dzbankach (bez ograniczeń)
Tort – 100 zł/kg
Napoje gazowane 15 zł/litr
Wino 60 zł but. 0,7 litra
- Menu na 6 H przebywania w restauracji max do 22:00