Wigilie firmowe
Imprezy firmowe nad morzem - Gdynia
Imprezy firmowe nad morzem organizujemy zarówno dla małych, jak i większych grup. Przygotowujemy dekoracje sali, kilka propozycji menu oraz różne atrakcje. Zapraszamy!
Dlaczego my?
Organizujemy zarówno wigilie, spotkania integracyjne, jak i bankiety. Oferujemy trzy rodzaje menu skomponowane specjalnie na tego rodzaju okazje. Dania przygotowuje doświadczony szef kuchni – Sebastian Pokojski, który gwarantuje nie tylko wyjątkowy smak, ale także estetyczne podanie potraw.
Gwarantujemy sprawną, uprzejmą i konkretną obsługę. Kelnerzy będą na bieżąco uzupełniać ciepłe i zimne napoje, podawać dania oraz sprzątać stoły. Zapewniamy również w pełni wyposażone, wygodne pokoje w Kosakowie, w których goście mogą wypocząć po intensywnej zabawie. Proponujemy łazienkę z prysznicem, bezprzewodowy internet oraz zestaw kosmetyków hotelowych.
Oferta Wigilijna dla firm
Wigilia firmowa to wyjątkowy czas, który sprzyja budowaniu relacji w zespole przez miłe spędzenie czasu ze współpracownikami. Restauracja Biancas przygotuje uroczystą kolację z tradycyjnymi potrawami. Salę udekorujemy świątecznymi ozdobami oraz zapewnimy muzykę do kolędowania. Hotel znajduje się w Kosakowie niedaleko morza. Jest to świetna okazja dla gości, którzy przyjadą wcześniej lub zostaną po imprezie, żeby skorzystać ze spacerów po pięknych, zimowych plażach. Dysponujemy własnym parkingiem, więc nie będzie problemu ze znalezieniem wolnego miejsca. Zapraszamy do kontaktu!
Menu 1
Zupa (jedna do wyboru)
–barszcz z uszkami
-krem z grzybów
Danie główne (jedno do wyboru)
-polędwiczki wieprzowe w sosie miodowo-pieprzowym podane z ziemniakami pure oraz buraczkami na ciepło
-pstrąg w sosie piernikowym podany z czerwoną zasmażaną kapustą oraz ziemniaki opiekane w ziołach
-rolada drobiowa w sosie kurkowym nadziewana szynką wędzoną i serem podana z ziemniakami pure oraz surówką
Deser (2 rodzaje do wyboru)
-sernik królewski
-makowiec
-ciasto marchewkowe
-jabłecznik ze śmietaną
Napoje
-kawa i herbata bez ograniczeń
-woda, soki 1 l na osobę
Cena zestawu 89zł/os.
Menu 2
Zupa (jedna do wyboru)
–barszcz z uszkami
-krem z grzybów
Danie główne (3 do wyboru)
-polędwiczki wieprzowe w sosie miodowo-pieprzowym
-pstrąg w sosie piernikowym
-rolada drobiowa w sosie kurkowym nadziewana szynką wędzoną i serem
-pieczeń wieprzowa w sosie pieczeniowym
-kotlet schabowy w panierce
-kotlet biancas nadziewany serem, pieczarkami i cebulą
Dodatki
ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane w ziołach, surówki 2 rodzaje, zasmażana kapusta
Deser (2 rodzaje do wyboru)
-sernik królewski
-makowiec
-ciasto marchewkowe
-jabłecznik ze śmietaną
Napoje
-kawa i herbata bez ograniczeń
-woda, soki 1 l na osobę
Cena zestawu 99zł/os.
Menu 3
Zupa
-krem z grzybów
Danie główne (jedno do wyboru)
-polędwiczki wieprzowe w sosie miodowo-pieprzowym podane z ziemniakami pure oraz buraczkami na ciepło
-pstrąg w sosie piernikowym podany z czerwoną zasmażaną kapustą oraz ziemniaki opiekane w ziołach
-rolada drobiowa w sosie kurkowym nadziewana szynką wędzoną i serem podana z ziemniakami pure oraz surówką
Deser (2 rodzaje do wyboru)
-sernik królewski
-makowiec
-ciasto marchewkowe
-jabłecznik ze śmietaną
Kolacja
–barszczyk z uszkami
-łasoś w galarecie, indyk faszerowany papryką
-sałatka jarzynowa
-rolmopsy
-półmisek mięs pieczonych z marynatami
-deska serów
-pieczywo, masło
Napoje
-kawa i herbata bez ograniczeń
-woda, soki
Cena zestawu 139 zł/os.