ul.Żeromskiego 9, 81-198 Kosakowo
Polish PL English EN German DE Russian RU Swedish SV
Polish PL English EN German DE Russian RU Swedish SV

Wigilie firmowe

Imprezy firmowe nad morzem

Imprezy firmowe nad morzem organizujemy zarówno dla małych, jak i większych grup. Przygotowujemy dekoracje sali, kilka propozycji menu oraz różne atrakcje. Zapraszamy!

Dlaczego my?

Organizujemy zarówno wigilie, spotkania integracyjne, jak i bankiety. Oferujemy trzy rodzaje menu skomponowane specjalnie na tego rodzaju okazje. Dania przygotowuje doświadczony szef kuchni – Sebastian Pokojski, który gwarantuje nie tylko wyjątkowy smak, ale także estetyczne podanie potraw.

Gwarantujemy sprawną, uprzejmą i konkretną obsługę. Kelnerzy będą na bieżąco uzupełniać ciepłe i zimne napoje, podawać dania oraz sprzątać stoły. Zapewniamy również w pełni wyposażone, wygodne pokoje w Kosakowie, w których goście mogą wypocząć po intensywnej zabawie. Proponujemy łazienkę z prysznicem, bezprzewodowy internet oraz zestaw kosmetyków hotelowych.

Oferta Wigilijna dla firm

Wigilia firmowa to wyjątkowy czas, który sprzyja budowaniu relacji w zespole przez miłe spędzenie czasu ze współpracownikami. Restauracja Biancas przygotuje uroczystą kolację z tradycyjnymi potrawami. Salę udekorujemy świątecznymi ozdobami oraz zapewnimy muzykę do kolędowania. Hotel znajduje się w Kosakowie niedaleko morza. Jest to świetna okazja dla gości, którzy przyjadą wcześniej lub zostaną po imprezie, żeby skorzystać ze spacerów po pięknych, zimowych plażach. Dysponujemy własnym parkingiem, więc nie będzie problemu ze znalezieniem wolnego miejsca. Zapraszamy do kontaktu!

Menu 1

Zupa (jedna do wyboru)

barszcz z uszkami

-krem z grzybów

Danie główne (jedno do wyboru)

-polędwiczki wieprzowe w sosie miodowo-pieprzowym podane z ziemniakami pure oraz buraczkami na ciepło

-pstrąg w sosie piernikowym podany z czerwoną zasmażaną kapustą oraz ziemniaki opiekane w ziołach

-rolada drobiowa w sosie kurkowym nadziewana szynką wędzoną i serem podana z ziemniakami pure oraz surówką

Deser (2 rodzaje do wyboru)

-sernik królewski

-makowiec

-ciasto marchewkowe

-jabłecznik ze śmietaną

Napoje

-kawa i herbata bez ograniczeń

-woda, soki 1 l na osobę

 

Cena zestawu 89zł/os.

Menu 2

Zupa (jedna do wyboru)

barszcz z uszkami

-krem z grzybów

Danie główne (3 do wyboru)

-polędwiczki wieprzowe w sosie miodowo-pieprzowym

-pstrąg w sosie piernikowym

-rolada drobiowa w sosie kurkowym nadziewana szynką wędzoną i serem

-pieczeń wieprzowa w sosie pieczeniowym

-kotlet schabowy w panierce

-kotlet biancas nadziewany serem, pieczarkami i cebulą

Dodatki

ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane w ziołach, surówki 2 rodzaje, zasmażana kapusta

Deser (2 rodzaje do wyboru)

-sernik królewski

-makowiec

-ciasto marchewkowe

-jabłecznik ze śmietaną

Napoje

-kawa i herbata bez ograniczeń

-woda, soki 1 l na osobę

  

Cena zestawu 99zł/os.

Menu 3

Zupa

-krem z grzybów

Danie główne (jedno do wyboru)

-polędwiczki wieprzowe w sosie miodowo-pieprzowym podane z ziemniakami pure oraz buraczkami na ciepło

-pstrąg w sosie piernikowym podany z czerwoną zasmażaną kapustą oraz ziemniaki opiekane w ziołach

-rolada drobiowa w sosie kurkowym nadziewana szynką wędzoną i serem podana z ziemniakami pure oraz surówką

Deser (2 rodzaje do wyboru)

-sernik królewski

-makowiec

-ciasto marchewkowe

-jabłecznik ze śmietaną

Kolacja

barszczyk z uszkami

-łasoś w galarecie, indyk faszerowany papryką

-sałatka jarzynowa

-rolmopsy

-półmisek mięs pieczonych z marynatami

-deska serów

-pieczywo, masło

Napoje

-kawa i herbata bez ograniczeń

-woda, soki

 

Cena zestawu 139 zł/os.

Wykonanie: