Strona główna » Oferta » Wigilie firmowe
Wigilie firmowe
Imprezy firmowe nad morzem - Gdynia
Imprezy firmowe nad morzem organizujemy zarówno dla małych, jak i większych grup. Przygotowujemy dekoracje sali, kilka propozycji menu oraz różne atrakcje w zależności od charakteru wydarzenia. Zespół Hotelu Biancas to profesjonaliści w organizacji imprez firmowych, eventów, wigilii pracowniczych czy różnego rodzaju spotkań integracyjnych. Służymy swoją fachową wiedzą, doświadczeniem i pomocą na każdym etapie zarówno podczas planowania, jak również przygotowań oraz koordynacji całego wydarzenia. Imprezy integracyjne nad morzem to jeden z popularniejszych oraz skuteczniejszych sposobów na zbudowanie zgranego zespołu w firmie.
Organizacja imprez integracyjnych
Do organizacji imprez integracyjnych podchodzimy kompleksowo. Naszym celem jest pomoc w poprawie komunikacji między pracownikami, zacieśnienie ich relacji, a przy tym stworzenie pozytywnych i niezapomnianych wspomnień. Staramy się także, aby był to też czas relaksu oraz dobrej zabawy. Imprezy firmowe nad morzem nie musza być nudne i banalne. Jesteśmy w stanie zaplanować zarówno wystawne kolacje i bankiety, jak również wieczory tematyczne. Oferujemy trzy rodzaje menu, które skomponowane są specjalnie na tego rodzaju okazje. Dania przygotowuje doświadczony szef kuchni – Sebastian Pokojski, który gwarantuje nie tylko wyjątkowy smak, ale także estetyczne podanie potraw.
Nie tylko imprezy firmowe
Hotel Biancas to dużo więcej niż typowe imprezy firmowe. Oprócz wyśmienitej kuchni gwarantujemy dekoracje dostosowane do indywidualnych upodobań oraz potrzeb każdej firmy. Zapewniamy także sprawną, uprzejmą i konkretną obsługę. Kelnerzy na bieżąco uzupełniają ciepłe i zimne napoje, podają dania oraz sprzątają stoły. Goście podczas imprezy integracyjnej mogą skorzystać także z możliwości noclegu w wygodnych pokojach w Kosakowie. Komfortowe warunki umożliwiają prawdziwy wypoczynek i relaks po udanej zabawie. Do dyspozycji mamy przestronne pokoje wyposażone m.in. we własną łazienkę z prysznicem, bezprzewodowy internet oraz zestaw kosmetyków hotelowych.
Wyjątkowe wigilie firmowe nad morzem
Profesjonalna organizacja wigilii firmowych nad morzem to nasza specjalność. Zawsze dbamy o świąteczną atmosferę, wyśmienity smak serwowanych dań oraz bożonarodzeniowy nastrój, który sprzyja integracji całego zespołu. Wigilia firmowa to wyjątkowy czas, który buduje trwałe relacje między pracownikami. Organizujemy i obsługujemy zarówno kameralne spotkanie, jak i wigilie dla większej liczby osób. Restauracja Biancas przygotuje uroczystą kolację z tradycyjnymi potrawami. Salę udekorujemy świątecznymi ozdobami oraz zapewnimy muzykę do kolędowania. Hotel znajduje się w Kosakowie niedaleko morza. Jest to świetna okazja dla gości, którzy przyjadą wcześniej lub zostaną po imprezie, żeby skorzystać z zimowych spacerów po pięknych plażach. Dysponujemy własnym parkingiem, więc nie będzie problemu ze znalezieniem wolnego miejsca. Zapraszamy do kontaktu!
Menu 1
Zupa (jedna do wyboru)
–barszcz z uszkami
-krem z grzybów
Danie główne (jedno do wyboru)
-polędwiczki wieprzowe w sosie miodowo-pieprzowym podane z ziemniakami pure oraz buraczkami na ciepło
-pstrąg w sosie piernikowym podany z czerwoną zasmażaną kapustą oraz ziemniaki opiekane w ziołach
-rolada drobiowa w sosie kurkowym nadziewana szynką wędzoną i serem podana z ziemniakami pure oraz surówką
Deser (2 rodzaje do wyboru)
-sernik królewski
-makowiec
-ciasto marchewkowe
-jabłecznik ze śmietaną
Napoje
-kawa i herbata bez ograniczeń
-woda, soki 1
Cena zestawu 125 zł/os.
Menu 2
Zupa (jedna do wyboru)
–barszcz z uszkami
-krem z grzybów
Danie główne (3 do wyboru)
-polędwiczki wieprzowe w sosie miodowo-pieprzowym
-pstrąg w sosie piernikowym
-rolada drobiowa w sosie kurkowym nadziewana szynką wędzoną i serem
-pieczeń wieprzowa w sosie pieczeniowym
-kotlet schabowy w panierce
-kotlet biancas nadziewany serem, pieczarkami i cebulą
-pierogi z kapustą i grzybami
Dodatki
ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane w ziołach, surówki 2 rodzaje, zasmażana kapusta
Deser (2 rodzaje do wyboru)
-sernik królewski
-makowiec
-ciasto marchewkowe
-jabłecznik ze śmietaną
Napoje
-kawa i herbata bez ograniczeń
-woda, soki 1
Cena zestawu 150 zł/os.
Menu 3
Zupa
-krem z grzybów
Danie główne (jedno do wyboru)
-polędwiczki wieprzowe w sosie miodowo-pieprzowym podane z ziemniakami pure oraz buraczkami na ciepło
-pstrąg w sosie piernikowym podany z czerwoną zasmażaną kapustą oraz ziemniaki opiekane w ziołach
-pierś z kurczaka w sosie z podgrzybka podana z pure oraz surówką
-kotlet Biancas faszerowany grzybami serem i cebulą, podany z ziemniakami opiekanymi i buraczkami
-rolada drobiowa w sosie kurkowym nadziewana szynką wędzoną i serem podana z ziemniakami pure oraz surówką
Deser (2 rodzaje do wyboru)
-sernik królewski
-makowiec
-krówka
-jabłecznik ze śmietaną
Kolacja
–barszczyk z pasztecikiem
-łasoś w galarecie, indyk faszerowany papryką
-sałatka jarzynowa
-rolmopsy
-półmisek mięs pieczonych z marynatami
-deska serów
-pierogi z kapustą i grzybami
-pieczywo, masło
Napoje
-kawa i herbata bez ograniczeń
-woda, soki
Cena zestawu 225 zł/os.
OPCJE DODATKOWE:
Wino butelka 60 zł
Wódka 0,5 l 80 zł
Każda propozycja menu może być modyfikowana zgodnie z Państwa sugestiami i potrzebami