ul.Żeromskiego 9, 81-198 Kosakowo
Polish PL English EN German DE Russian RU Swedish SV
Polish PL English EN German DE Russian RU Swedish SV

Restauracja

Restauracja Biancas w Kosakowie

W OBECNEJ SYTUACJI RESTAURACJA FUNKCJONUJE TYLKO DLA GOŚCI HOTELOWYCH

URUCHOMILIŚMY OPCJĘ JEDZENIE NA WYNOS ZAMÓWIENIA 531 713 713 Z DOWOZEM LUB ODBIÓR WŁASNY

 

 

Restauracja Biancas oferuje połączenie wyjątkowej atmosfery z wyśmienitą kuchnią. Zapewniamy klimatyzowaną salę, doświadczonych kelnerów oraz pyszne dania. Zapraszamy!

Oferta

Z myślą o naszych gościach stworzyliśmy restaurację, która jest idealnym miejscem na:

  • spotkania w rodzinnym gronie,
  • znakomite wesela,
  • lunche biznesowe,
  • walentynki i inne przyjęcia okolicznościowe.

Oferujemy także komfortowe pokoje w Kosakowie, które są idealne zarówno dla gości weselnych, turystów, jak i biznesmenów w delegacji. Każda impreza jest organizowana z uwzględnieniem indywidualnych potrzeb klientów – chętnie podejmujemy się nietypowych wyzwań!

W czym tkwi sekret naszej restauracji?

Szefem kuchni jest Sebastian Pokojski, którego doskonałe dania ucieszą nawet najbardziej wymagających smakoszy.

W restauracji Biancas gwarantujemy prawdziwą kulinarną ucztę. Smak zup, dań głównych i deserów pozytywnie zaskakuje.

Wiemy też, że wygląd się liczy, dlatego przystawki i inne potrawy zawsze podajemy estetycznie. Dbamy o wysoką jakość jedzenia, dlatego używamy wyłącznie świeżych składników i aromatycznych przypraw, które umiejętnie ze sobą komponujemy.

Naszymi atutami są również niepowtarzalny klimat i aranżacja wnętrz odpowiadająca aktualnym trendom. O obsługę gości restauracji dbają doświadczeni i życzliwi kelnerzy, którzy zawsze polecą najlepsze pozycje z menu zgodnie z preferencjami klienta. Zapewniamy także bogaty wybór win. Gwarantujemy przystępne ceny, dzięki czemu można najeść się do syta i nie zdziwić się na widok rachunku.

Menu

Dania główne

  •  
  • Żeberka BBQ, Żeberka z pieca w sosie BBQ, podane z ziemniakami opiekanymi i sałatką z parmezanem 35 zł
  • Kotlet De Volaille z masłem w panierce, podany z frytkami i zestawem surówek 35 zł
  • Gołąbki z dzika 2 szt faszerowane dziczyzną, podane z sosem myśliwskim oraz ziemniakami po wiejsku 38 zł
  •  Wątróbka drobiowa z wiśniami podana z ziemniakami puree i pieczoną marchewką 30 zł

Zakąski

  • Śledzik po kaszubsku 15 zł
  • Tatar wołowy podany z kaparami, ogórkiem konserwowym, pieczarkami, cebulą szalot oraz żółtko jaja przepiórczego 28 zł

Ryby

  •  Pieczony łosoś z sosem tymiankowo cytrynowym, podany z pieczoną cebulką i z kruszonymi ziemniakami ze szczypiorkiem 40 zł

Zupy

  • Tradycyjny rosół z makaronem 10 zł
  • Żurek z dodatkiem maślanki, białej kiełbasy, jajka i ziemniaków 12 zł
  •  Krem z dyni 10 zł

Sałatki

  • Sałatka Cezar, grilowana pierś z kurczaka, bekon, grzanki, parmezan 30  zł

Danie dla dzieci

  • Fileciki z kurczaka w panierce, podane z frytkami i marchewką 28 zł

Danie wegetariańskie

  • Risotto grzybowe z parmezanem i jajkiem posche 25 zł
  • Sałatka awokado z selekcją sałat, warzywami i orzechami 30 zł

Desery

Deser lodowy 16 zł
  • Fondant czekoladowy na ciepło z wiśniami i z lodami  18 zł
  •  

Galeria

Wykonanie: strony internetowe gdynia