MENU 3-265 zł/os

POWITANIE PARY MŁODEJ CHLEBEM I SOLĄ ORAZ TOAST SZAMPANEM

Przystawka:

jedna do wyboru

-roladka z wędzonego łososia faszerowana serkiem cytrynowym w towarzystwie sosu musztardowo-miodowego

-pasztet z sarny z sosem jagodowo-żurawinowym w towarzystwie pieczywa

-grillowana cukinia zawijana z papryką oraz z sałatką z pieczonego buraka i pestkami dyni

Obiad:

  • Zupa:
    • Krem z brokułów z musem szparagowym
    • Rosół na gęsinie
    • Krem ziemniaczany z łososiem
  • Danie główne(5 dań do wyboru -3 sztuki mięsa na osobę, ok. 360 g)
    • Zrazy w sosie własnym
    • Gęś w aromacie truflowym
    • Pieczeń z indyka z warzywami
    • Kotlet schabowy
    • Łosoś pieczony w sosie cytrynowym
    • Pieczeń wieprzowa duszona z ziołami
    • Kaczka z owocami
    • Kotlet de Volaille
    • Dorsz w delikatnej panierce
    • Pstrąg zapiekany w maśle koperkowym
    • Stek drobiowy w sosie borowikowym
    • Sandacz pieczony w maśle
  • Dodatki:
  • Bukiet surówek
  • Sałatka vinegret
  • Buraczki
  • Marynaty owocowe
  • Ziemniaki gotowane
  • Frytki

Deser  (1 do wyboru)

Aksamitne jagody w białej czekoladzie

Mus czekoladowy

Mus waniliowy z wiśniami

Panacota

Ciasta(6 do wyboru- 4 kawałki na osobę, ok. 420 g):

              -OWOCE

  • Sernik z toffi pokryty kremową pierzynką
  • Jabłecznik ze śmietaną
  • Sernik Królewski
  • Sernik z brzoskwinią
  • Ciasto kokosowe
  • Fale Dunaju
  • Delicje
  • WZ
  • Ambasador
  • Snickers
  • Krówka z białą czekoladą

Zimne zakąski-  (7 do wyboru- podane po deserze):

  • Pstrąg w galarecie
  • Łosoś-Pstrąg wędzony
  • Dorsz po grecku
  • Łosoś w galarecie
  • Kurczak w maladze
  • Roladki z szynki w galarecie
  • Śledzik kaszubski
  • Sałatka z kurczaka
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka cesarska z łososiem i suszonymi pomidorami
  • Sałatka wegetariańska –żurawina, pestki dyni, ryż, soczewica
  • Duet-mus z kaczki i Carpaccio z wędzonej gęsi
  • Sałatka gyros
  • Sałatka Capreze
  • Schab ze śliwką w galarecie
  • Tatar
  • Półmisek mięs pieczonych z marynatami
  • Zestaw wędlin
  • Pierś z kurczaka faszerowana boczkiem i szpinakiem

Danie podane na ciepło (1 do wyboru)

  • Żeberka w sosie bbq
  • Szaszłyk drobiowy w sosie grzybowym
  • Pieczone pałki z kurczaka z pieczarkami
  • Golonka z indyka z warzywami karmelizowanymi

 

  • Pieczony dzik podana w płomieniach z pieczonymi jabłuszkami i sosem w cenie menu weselnego

 

TORT WESELNY W CENIE MENU WESELNEGO

 

Kolacja- podana po oczepinach:

  • Barszcz z pasztecikiem
  • Danie na ciepło (1 do wyboru):
  • Szaszłyk drobiowy w sosie grzybowym
  • Pieczone pałki z kurczaka z pieczarkami
  • Golonki z kapustą
  • Rolada z indyka z boczkiem w sosie pieprzowym

Napoje:

  • Soki do wyboru: pomarańczowy, jabłkowy, woda mineralna (1l na osobę)
  • Kawa, herbata przez całą noc bez ograniczeń
  • Alkohol i dodatkowe napoje w zakresie własnym
    – bez dodatkowych opłat.

Cennik weselny:

  • Cena – 265 zł/os
  • Cena za poprawiny – 50 zł/os
  • Cena obejmuje: wynajem sali, obsługę kelnerską i wystrój Sali, prawdziwe kwiaty(mieszanka kwiatów margaretka, gipsówka, goździk, róża, zieleń)

Pokoje:

  • Apartament dla nowożeńcóww cenie
  • Pozostali goście – 50 zł/os w dniu wesela

Dodatkowo:

  • Orkiestra
  • DJ
  • Stół wiejski
  • Stół rybny z owocami morza
  • Pokazy fajerwerków (WWW.wulkanfajerwerki.pl)
  • Transport gości autokarem

 

STÓŁ WIEJSKI 1100 ZŁ:

4 RODZAJE SWOJSKICH WĘDLIN

-SZYNKI

-SCHAB

-BOCZEK

-KARKÓWKA

3 RODZAJE KIEŁBAS

SMALEC, OGÓRKI KISZONE, PIECZYWKO

STÓŁ RYBNY 1400 ZŁ:

-RYBY W GALARECIE (ŁOSOŚ, PSTRĄG, SANDACZ)

-RYBY WĘDZONE (ŁOSOŚ, WĘGORZ, PSTRĄG)

-SUSHI 3 RODZAJE

-OWOCE MORZA (KALAMARY, KREWETKI, MAŁŻE)

 

Kontakt:

531-713-713   886-809-956     kontakt@biancas.plWWW.biancas.pl

Menu do druku

 

 

 

Facebook